Veelgestelde vragen

Wat doet het programma?

DNR-Q is de nieuwe digitale versie van de DNR Standaard Taakbeschrijving. DNR-Q stelt architecten, ingenieurs en adviseurs in staat op projectniveau per discipline taken aan te kruisen. Daarnaast is het mogelijk uurlonen en uren aan de taken toe te kennen om vervolgens offertes te genereren.

Is er een proefperiode?

Ja, er kan een proefperiode van één maand worden aangevraagd. Dit kan in de vorm van een vrijblijvende proefperiode met het reguliere Basis jaarcontract.

Hoe lang is een licentie geldig?

Een licentie wordt voor de duur van één jaar afgesloten. Deze wordt zonder tegenbericht jaarlijks automatisch verlengd.

Wat zijn de kosten?

Bij aanschaf van de licentie wordt éénmalig een bedrag in rekening gebracht, dit is inclusief één jaar licentie. Daarna worden jaarlijks de kosten voor het gebruik van de licentie in rekening gebracht. De exacte bedragen hangen af van het aantal gebruikers; deze zijn hier op de website te vinden.

Mocht het programma niet bevallen dan kan de licentie na één maand worden beeïndigd. Er wordt dan een-twaalfde deel van de licentiekosten in rekening gebracht.

Is er een handleiding?

Ja, je vind de handleidingen zowel in pdf als video hier op deze website, daarnaast zijn er in het programma onder ‘Help’ verwijzingen naar de pdf en video’s te vinden.

Hoe zit het met support?

Op de website (door een contactformulier in te vullen) en in het programma (onder ‘Help’) kan een support request worden ingediend. Dit verzoek wordt per mail beantwoord.

Hoe zit het met (verbeter)wensen?

Op de website is het onder support mogelijk een wish request te doen. Dit verzoek wordt intern beoordeeld en bij toekenning in de jaarlijkse upgrade verwerkt.

Hoe zit het met updates en upgrades?

Noodzakelijke updates worden op het moment dat het nodig is uitgevoerd. Upgrades vinden doorgaans één maal per jaar plaats. In de upgrade zijn toegekende wensen, nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen op het gebied van de DNR verwerkt.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.