DNR-Q is de tool voor DNR-STB
DNR-Q stelt architecten, ingenieurs en adviseurs in staat om op projectniveau per discipline takenlijsten samen te stellen door deze simpelweg aan te kruisen. Gebruiksgemak, snelheid en feilloos werken staan hierbij voorop.

Wat de applicatie toevoegt is de mogelijkheid uurlonen en uren aan de taken toe te kennen om offertes te genereren.

Direct bestellen

Offertes

Offertes worden als PDF- of Excelbestand geëxporteerd. Hierbij is het mogelijk de informatie op de layout naar wens samen te stellen. Naast de taakbeschrijvingen van de DNR-STB 2014 zijn deze ook voor de vereenvoudigde versie van de DNR, de CR2013 voor consumenten opgenomen en is het mogelijk eigen werkzaamheden toe te voegen.

Up-to-date

DNR-Q wordt actief onderhouden waarbij actuele relevante ontwikkelingen op de voet worden gevolgd en waar nodig geïmplementeerd.

Uitwisseling

Takenlijsten kunnen onderling worden uitgewisseld met beveiligde bestanden. Dit biedt opdrachtgevers de mogelijkheid bij een uitvraag de gewenste taken voor alle adviseurs aan te kruisen, deze per discipline te exporteren en aan alle inschrijvers te verstrekken. Deze importeren het bestand in hun versie van DNR-Q en hoeven alleen uurlonen en uren toe te kennen aan de gewenste taken, de offerte te exporteren en te versturen.

Deployment

DNR-Q is Software-as-a-Service (SaaS): met een lokale client wordt de applicatie vanaf een server gebruikt. Als maatwerk-optie is het ook mogelijk de software op een server binnen uw bedrijf te installeren.

DNR-Q tool voor DNR-STB

Maakt offreren volgens DNR-STB gemakkelijk, overzichtelijk en uitwisselbaar.

Projectenlijst

Overzicht van actuele en gearchiveerde projecten.

Projectdashboard

Overzicht en controle van takenlijsten en offertes.

Disciplines en uurlonen

Stel het honorarium samen door DNR-taken aan uurlonen te koppelen.

N-taken

Snel alle (N)oodzakelijke taken aankruisen met één druk op de knop.

Uitwisseling

Import en export van templates en uitvraagspecificaties.

Presentatie en integratie

Exporteer naar PDF en Excel.

Neem de proef op de som

Proefperiode
In plaats van een ’stand-alone’ demo-applicatie met beperkte functionaliteit bieden wij de volledige gebruikerservaring van het complete pakket. Dit in de vorm van een vrijblijvende proefperiode van één maand op basis van het reguliere Basis jaarcontract.

Binnen deze proefperiode mag worden opgezegd, waarbij wij alleen de betreffende maand in rekening zullen brengen. Daarna geldt het jaarcontract.

Wat de applicatie toevoegt is de mogelijkheid uurlonen en uren aan de taken toe te kennen om offertes te genereren.

Reserveer een proefperiode

Neem de proef op de som en reserveer een proefperiode!